KOCAELİ / GÖLCÜK - Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu

Öğrencilerimiz ve Velilerimiz Yardımlaşma ve Dayanışmanın En Güzel Örneğini Sergiledi

Okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen yardımlaşma ve dayanışma kampanyası çok büyük destek gördü.

Her yıl okulumuzda düzenlenen kuru gıda yardım kampanyası bu yıl da devam etti. Velilerimizin temin ettiği kuru gıdalar, öğrencilerimiz tarafından okulumuza getirilerek biriktirildi. Bu yıl kuru gıdanın yanı sıra nakit para yardımı ve et desteği de sunan velilerimiz yardım kampanyamızı zenginleştirdi. Toplanan gıdalardan oluşturulan gıda kolileri 58 aileye ulaştırıldı. Gün geçtikçe büyüyen yardım kampanyamız öğrencilerimiz için de sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine fırsat sağlıyor. Katkı sağlayan tüm velilerimize ve organizasyonu başarıyla tamamlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

14-03-202414-03-202414-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 20:52 - Görüntülenme: 44