KOCAELİ / GÖLCÜK - Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Devam Ediyor.

Dilimizn Zenginlikleri Projesi her ay farklı bir erkinlikle sürdürülüyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda her ay yapılan farklı bir etkinlikle sürdürülüyor. Öğrencilerimizin kelime dağarcığını zenginleştirmek, okuma, anlama ve anlatım becerilerini geliştirmek amacı hazırlanan projede öğrencilerimiz eğlenerek öğrenme fırsatı buluyorlar. Okulumuz öğretmenlerinin her ay farklı bir içerikle hazırladıkları etkinliklerde öğrencilerimiz, hikaye yazma, görsel okuma, kelime oyunları, bulmaca çözümleri, görsellerle atasözleri ve fıkra anlatma etkinliklerine katılıyorlar. Öğrencilerimiz için çok güzel etkinlikler hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, etkinliklerede başarılı çalışmalara imza atan öğrencilerimizi kutluyoruz.

14-03-202414-03-202414-03-202414-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 21:21 - Görüntülenme: 47