KOCAELİ / GÖLCÜK - Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu

Mrt

Halk Oyunları ekibimiz İzmir yöresi oyunları ile Kocaeli ikincisi oldular. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Dilimizn Zenginlikleri Projesi her ay farklı bir erkinlikle sürdürülüyor

Mrt

Okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen yardımlaşma ve dayanışma kampanyası çok büyük destek gördü.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Cuhuriyetimizin 100. yılı büyük bir çoşkuyla kutlandı.

May

22 MAYIS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ OKULUMUZDA 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMALARI ŞENLİK HAVASINDA GEÇTİ. OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN GÜNEY YILMAZ'IN GÜNÜN ANLAM  VE ÖNEMİ BELİRTEN KONUŞMASININ ARDINDA ÖĞRETMENLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI GÖSTERİLERİ ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ BİRLİKTE İZLEYEREK TÜM BAYRAM COŞKUSUNU OKULUMUZ BAHÇESİNDE YAŞADIK.

Kas

Okulumuz öğrencileri ilçemizde düzenlenen tüm sportif yarışmalara katılım gösteriyor. Okulumuzda yapılan sportif etkinliklerin yanı sıra ilçe düzeyinde yapılan yarışmalara da öğrencilerimiz yönlendirilerek her öğrencimizin en az bir spor dalı ile ilgilenmesi hedefleniyor.